Storstädning

Är det dags för vårstäd, öppna upp sommarstugan eller städa efter renoveringen så är vårat storstäd en bra lösning. Vi dammsuger, dammar, putsar fönster och skurar golven så att du får mer tid att njuta. Självklart passar detta städalternativ även vid andra högtider när man vill ha det lite extra rent och fint hemma.

Veckostäd

Med veckostäd kan du känna dig trygg i att alltid ha ett rent och trivsamt hem att komma hem till. Eftersom inget hem är det andra likt så börjar vi alla våra hemstädstäd med ett personligt besök. Gemensamt tar vi då fram en städplan efter dina önskemål och bokar in ett antal städtillfällen per månad utifrån hushållets städbehov.

Fönsterputsning

Vi kommer och gör dina fönster skinande rena. För oss är helhetsintrycket det viktigaste så givetvis torkar vi av alla fönsterkarmar. Vill du passa på att byta gardiner så är detta ett bra tillfälle och önskar du så kan vi hjälpa till.

Flyttstäd

Ett flyttstäd innebär mycket mer än ett vanligt städ. Efter att ha packat och burit möbler och lådor kan det vara skönt att bara stänga dörren och låta oss ta hand om städningen. Vi går igenom allt från ugn och köksfläkt till lister, skåp och golvbrunnar. Vi går alltså över stället från tak till golv. Hos oss ingår även fönsterputning i ett flyttstäd så att du får en helhetslösning.